Våra behandlingar

Profylax
Hos oss får du en grundlig rengör av dina tänder och vi hjälper dig att lägga upp en plan för hur du ska sköta tänderna för att förebygga framtida problem.

Behandlande åtgärder
Vi lagar tänder, sätter in kronor och kontrollerar att munhålan är frisk. Hos oss kan du även få bettskenor samt skenor för tandblekning hemma.

Tandvårdsrädsla

Att känna rädsla inför att gå till tandläkaren är inte ovanligt, i en del fall är upplever man ett sånt starkt obehag att man undviker att söka vård vid besvär med tänderna. Vi har lång erfarenhet av att jobba med tandvårdsrädda patienter och vi vill att alla ska känna sig trygga hos oss. Tveka inte att kontakta oss och berätta hur du känner så kan vi tillsammans ta fram en plan för hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig. Vid behov finns det lugnande medicin.
För tandvårdsrädda kan det vara betryggande att känna till att vi inte använder sprutor vid bedövning utan en s k wand som ser ut som en penna med en mycket tunn nål i spetsen. Kanylen förs in i den del av munnen som ska behandlas, därefter injiceras bedövningsmedlet långsamt genom en smal slang. Det blir ett litet stick som många inte känner av alls. Metoden är mycket effektiv och man får en skonsam och mer behaglig bedövning.